茜拉Instagram

3小时 之前
Budak tak mandi @ichaanisa4 ??? Balik sekolah tak mandiiiii…. Machemmm
3千15

2天 之前
So yummy ?
3千24

St. Albans, St Peters Street

3天 之前
Thank you @generationt_asia for having me @malaysiatatler ❤️ #generationTasia
3千25

W Hotel Kuala Lumpur

5天 之前
This is me reading about #songsongcouple ? ? You are my everything – gummy ?
9千136

8天 之前  Instagram
Cara nak kasi baik demam.. Any congee with ginger ❤️
5千57

Hertfordshire

8天 之前
Since pregnant ni sha rasa dahi sha makin jendul ?
1万84

Maida Vale, London, United Kingdom

8天 之前
I can’t wait for December till I can see you guys again, especially my sis @merissadelina, no offence @zeek91? gonna plan a double date ( plus #babyS?) Getaway somewhere! Wee hoo ? ? #Relatedbylaw ?#relatedbylove#ourhusbandsarebrothers#probablythefirstholidayafterpantang
7千19

Maida Vale, London, United Kingdom

9天 之前
?
3万88

Pearce’s Farm Shop and Cafe

9天 之前
Nak berjalan lagi hari ni.. Flu ngan sore throat ni tak baik2 lagi.. But I’m feeling better…cuma dia ada rasa nak batuk and rasa macam ada mucus kat dada.. Ubat pulak banyak yang tak boleh makan for pregnant woman kan.. Baby active je tendang2.. Should be okay la kan? ? Balik Malaysia ni maybe nak ambil Flu shots for pregnant woman, kat UK ni mmg ada Dan digalakkan.. Korang pernah ambil ke?
7千48

Witney, Oxfordshire

10天 之前  Instagram
Last dinner before my abang @hasbulelias balik KL (as if we’re not gonna see each other in KL ?) Had so much fun last night! Cukup satu family semua ada ? Have a safe flight back! P. S: @hariselias and @zeek91 dah kahwin.. Abang2 kitorg belum.. So siapa nak ngorat please pm tepi ?
4千18

Tooting

11天 之前
I know that I won’t be the perfect mother.. I’m not expecting you to be a perfect son either.. But mommy and daddy will always love you and support you.. And protect you at all cost ?#noteforbabyS?#learnfrommistakes#beabetteryou #beabetterparent
8千106

Hertfordshire

11天 之前
Dah tau dah kenapa I’m down with flu yesterday. Ice cream❄️?? Still belum baik, nasib baik tak batuk2.. Ada sore throat and flu je.. Temperature pun okay.. Sebab fever can be harmful for the baby?
8千38

12天 之前
Saya seorang yang bulat. Tag kawan2 Korang yang bulat macam saya. #redhamode#7monthspregnant#harinidemam ?
34

12天 之前
I had so much fun with my papa and mama yesterday ? and my baby who’s on the wheel the whole day ? Kitorg bertolak pukul 11am macam tu, jalan2 area cotswolds semua.. Then 2am baru sampai rumah balik ? Sejenis gigih. And I think I need to start wearing the belly support belt.. Bila dah masuk 7th months ni, rasa macam badan nak tumbang ke depan ? braxton hicks pun dah start rasa.. The tightening around the belly area is no joke wehhh… Tapi semangat juga jalan jauh2… #babyS? Pun mungkin akan kuat berjalan lepas ni.. Mommy dah sampai merata rata ni hahahaha
53

12天 之前  Instagram
Smoked mackerel ? Tekak melayu kena letak cili padi, bawang.. Perah asam limau sikit.. Doneee ?
29

14天 之前
We enjoyed the shopping yesterday, tapi hari ni I woke up with a bad back ache, kaki sakit ?
50

15天 之前
Dinner time, tapi makan dessert pula❤️
23

15天 之前
Jom pergi shopping ???
42

15天 之前
Smoked mackerel, telur dadar, French bean.. Aaaaa ?
47

16天 之前
So good to be back ❤️?? Ease the mind.. Away from all the drama..
54
需要查看更多Instagram?

instagram下载

发表评论

电子邮件地址不会被公开。 必填项已用*标注