杰西卡·米拉·阿格纳西亚的Instagram主页(@jscmila)

5天 之前
Made my day to look at animals as they are so well treated here ❤❤ Visit the little (and big) fellows here @royalsafari_garden
5万231

Royal Safari Garden Resort & Convention

6天 之前
Bertepatan dengan International Women’s Day 8 Maret 2019, 28 perempuan hebat Indonesia mengulurkan tangan mereka untuk sebuah kampanye bertajuk #IAmTrulyWoman, yang dituangkan dalam sebuah instalasi foto kolaborasi antara Diera Bachir @dierabachir & Koalisi Indonesia Cegah Kanker Serviks (KICKS) @cegahkankerserviks_id.Merespon fakta bahwa saat ini 50 perempuan Indonesia meninggal setiap hari karena kanker serviks, #IAmTrulyWoman ingin menginpirasi perempuan Indonesia tentang peran besar mereka di kehidupan dan tergugah untuk melindungi diri dan menjaga kesehatannya melawan kanker serviks. Saksikan visualisasi inspirasi 28 perempuan #IAmTrulyWoman: @ Atrium Plaza Indonesia, Level 4 8-15 Maret 2019 Credits: Photographer: Diera Bachir @dierabachir Stylist: Caroline Meliala @carolinemeliala MUA: @victoria_makeupatelier Wardrobe: Jii by Gloria Agatha @jiigloria#IAmTrulyWoman#CervicalCancerCannotBeatMe#CegahKankerServiks #IWD2019www.cegahkankerserviks.org www.dierabachir.com
4万265

8天 之前
Setiap hari shooting mengharuskan rambutku untuk tetap keliatan bagus dan badai, akhirnya aku nemuin Sunsilk Thick & Long yang bikin aku tetap punya #RambutBadai ?, kandungan Biotin dan Aloe Veranya bantu pertumbuhan rambutku jadi tebal dan panjang! yuk buruan beli Sunsilk Thick & Long! Oh ya, jangan lupa ikutin #SeberapaBadaiChallenge dari Sunsilk yaa, periode 18 Februari-31 Maret 2019. Hadiahnya liburan gratis ke Labuan Bajo dan voucher belanja total jutaan rupiah! ⁣ ⁣ caranya: ⁣ 1. Follow @sunsilkid ⁣ 2. Beli produk Sunsilk Thick & Long ukuran apa aja, simpan struknya dan upload di kompetisirambutbadaisunsilk.co.id ⁣ 3. Upload foto/video kreasi #RambutBadaikamu ke Instagram ⁣ 4. Tulis apa saja yang bisa kamu lakukan dengan #RambutBadaidi caption, dengan hashtag #SeberapaBadaiChallenge #RambutBadai ⁣ 5. Mention @sunsilkid dan tag 3 teman kamu Pastikan outfit kamu berwarna pink dan ada Sunsilk Thick & Long pada foto/videonya yaa! ⁣ ⁣ Kalau mau tau lebih lanjut, klik disini https://www.sunsilk.co.id/kisah/kompetisi-rambut-badai.html ! ⁣ ⁣ gampang kan?! yukk ikutan! Yang udah pada ikutan comment dibawah ya! ⁣
10万548

13天 之前
It’s a throwback! the first night at Osaka turns out to be one of the best! We visited a speakeasy-concept bar. The entrance is hidden behind a mirror, a must-visit if you come around this area, Nayuta Bar ? #TravelWithMilaEnzy
5万209

Bar Nayuta

16天 之前
So happy and thankful for this trip, foremost the people I went with! And much much gratitude for @japanlocaltripto guide us around, thank you @digumpp!
8万302

18天 之前
Now, to enjoy one splendid cup of coffee is just a walk away… In my own house! – Loving #NespressoID Forte! You can quickly tell that the grounds are quality bean with rich and deep aroma spreading accross the room ? this one’s my cup of coffee ☕ @nespresso
11万391

20天 之前
Liburan di Jepang kmrn bener2 happy bgt sih.. salah satunya krn aku pergi kemanapun tetep bisa internetan pake @wifirepublic, dari ujung ke ujung wifinya tetep lancar dan unlimited yang gapake lemot! So glad I’m travelling with wifi republic! Stress-free without bad signal problem!! . @japanlocaltrip
10万423

20天 之前
Launched!! @nespresso is here in Indonesia ❤?? Attended nespresso opening and it is pure bliss. If you’re a coffee lover- much like us, you’ll be thrilled to get quality and simplicity at one go ☕ experience your own favorites here at the boutique located at Plaza Indonesia ☺ #NespressoID
15万534

21天 之前
Pulang dari gym di daerah Jl. Jend. Sudirman Jakarta, liat ada yang menarik perhatian. Gedungnya paling tinggi di antara gedung lain dan bentuknya unik! Langsung minggir dan cari tau ternyata #MenaraAstra ? Foto bareng dulu deh… Btw selamat ulang tahun yang ke-62 Astra, semoga terus dapat menginspirasi negeri kita tercinta ini! @SATU_Indonesia #KitaSATUIndonesia
6万352

28天 之前
Masih melewati valentine sendiri krn ga punya pacar? thats okay! rayain valentine’s day bareng sahabat atau keluarga ajaa.. rayain hr kasih sayang ga harus sama pacar kok, yang penting ttp happy! ? Btw, yuk ikutan challenge terbaru @tiktokofficialindonesia#JombloHappyAja di TikTok karena bakal ada hadiah spesial buat kalian yg beruntung!
9万883

30天 之前
My Leo twinsies ? #travelwithMilaEnzy#wintertrip
9万549

白川郷(Shirakawa-go)

1个月 之前
I wanna be as extra as this gold coated ice cream ? . Wishing you all who celebrate it, Happy Chinese New Year ❤ May this year be golden as well ✨ . ? by @japanlocaltrip
8万479

1个月 之前
☀ In tropical sun and in white winter snow, they are the person to be with ❄ lensed by @japanlocaltrip
487

1个月 之前
The bustling street with many food to eat and stuff to shop!
350

1个月 之前
THEME PARK MY KRYPTONITE ?? SELALU BGT overload happiness kalau pergi ke theme park! Can you see it from my expression? I’m feeling the freedom to act like a child again! ?
467

1个月 之前
Worried for my friends who isn’t feeling too good, get well soon alright ? ? For others do stay healthy! Air and weather isn’t so great these days ?
1千

1个月 之前
a feather who floats, an arrow who bolt. . Photographer: @agussantosoyang . Stylist: @carolinemeliala . MakeUp Artist: @archangelachelsea . Dress: @prapara.id
1千

2月 之前
Pagi-pagi udah bikin senyum! How can I not? @Nespresso has finally arrived at Plaza Indonesia ? Mulai dari pilihan kopi sampai coffee machines.. bikin galau milihnyaaa! Now I could easily make a great coffee in my own house ☕❤#NespressoID
1千

2月 之前
SUPER HAPPY FOR MY BABE! Congratulations for @dindaraihan the bride to be ❤️ selamat deg-degan menanti hari spesial yg udah makin deket inii dan siap2 buat #ABIsinDin ! ??
446

2月 之前
Cuaca selalu berubah, mood juga ga selamanya selalu baik. Tapi senangnya di cuaca apapun, tetap bisa bikin mood happy dengan streaming lagu, baca online, atau nonton pakai internet @smartfrenworld! Jangan lupa! Pakai Paket Super 4G Unlimited pasti banget #GoUnlimited ⚡⚡
694

2月 之前
absolute comfort place with super nice company ? (psst, she’s the chef and the owner, a girl boss!) @manje_jkt
345

2月 之前
When it rains hard, we hope on a day where the sun takes the flood all away. But when it is scorching hot, the rain will come and pour you a blessing. In the end, it’s all about a life of balance. Be grateful of every laughter and every tear! ❤️
771

2月 之前
Happy Weekday! (yes lets also be happy for days full of activity and work hard!)
1千

2月 之前
You think I find it by chance? (it’s actually by fate) dressed in: @applesuccesshop
576

2月 之前
We’re Leos! who’s with us? ♌ ?
1千

2月 之前
Loving the shimmer on my dress and my cheek highlight ✨ . Photographer: @agussantosoyang . Stylist: @carolinemeliala . MakeUp Artist: @archangelachelsea . Dress: @michaelkors .
1千

2月 之前
location: besides my mood booster! ily @gracelaveronica ❤️
953

2月 之前
Lowkey wishing these roses are in a bouquet ?
1千

2月 之前
Oh babe ?
186

2月 之前
Bali got me so smiley ??
712

2月 之前
My tropical babe and Leo mate since highschool ??
749

2月 之前
To my beloved friends, family, and closed ones, to the cast and crews of Mata Batin who have been very hard-working up to this day. Thank you for making it happen, thank you for being the support system that encourage me day-to-day. Special Thanks to Pak @rocksoraya as The Director and Congratulations for breaking MURI record! ?? 4 masterpiece one after another reaching audience above 1 Million people, that’s something to applaud ??.#MataBatin2 soon in theaters – January 17, 2019 . dress : @renzilazuardi bag : @maisonvalentino @time.internationaljewellery : @dominiquejewellery makeup : @rhaydavidmakeup hair : @revalhairstylist styled by : @wanda_haraa
637

2月 之前
breathe ?
911

2月 之前
Kita sempet mau nonton youtube, pas bgt wifinya lagi slow. tapi kita ga bete, karena pakai @smartfrenworld Paket Super 4G Unlimited ⚡lancar tanpa batas, ga khawatir kelewat video-video favorit kita! #GoUnlimited
389

2月 之前
Red for bravery, Red for welcoming the days ahead in strength and courage. . Photographer: @agussantosoyang . Stylist: @carolinemeliala . MakeUp Artist: @archangelachelsea Dress: @michaelkors . Coat: @laperlaindonesia
877

2月 之前
my breakfast isn’t floating, but it’s gone soon after this pic ☕?
662

2月 之前
Aku hobi bgt travelling, salah satu hal yg bs bikin tambah happy saat travelling adl dengerin musik! Apalagi streaming lagu favorit skr ga usah lagi khawatir kuota habis, pakai Paket Super 4G Unlimited @smartfrenworld aku bisa streaming lagu sepuasnya ? Let’s #GoUnlimitedBtw rekomendasi lagu favorit kamu dong! ?
1千

2月 之前
dress and sneakers i’m good to go, who’s with me? ? @applesuccesshop
590

2月 之前
“so why dont we go only somewhere we know”
531

2月 之前
Update hari ini: Kuota tetap lancar meskipun dipakai internetan seharian! Seneng banget karena sudah #GoUnlimited dengan Paket Super 4G @smartfrenworld ✨✨??
1千

2月 之前
Now a bath, soon is breakfast! ? @thehavenbaliberawa
872

2月 之前
The more years passing by, the more I learn. Happiness have to be earned ? Happy New Year everyone!
791

2月 之前
the art of life is being balanced. to think about the future, but not to worry. to remember the past, but not to dwell in it. to be in the moment of the present, but not to be unaware. life is good. and I realize when I’m balanced. ? : @julesthelabel_
699

2月 之前
TWINNING GOAL! suka bgt our matching sandals and bag from @temalisandals and @bagsi.id
555

2月 之前
I love travelling to places, experiencing new things, any recommendations where to go next? komen dibawah ya rekomendasi kalian ❤️ Earrings which I also adore from: @sparkl.inc ✨✨
1千

2月 之前
I love greeneries, but much like how I love the ocean blue ❤️ sceneries by: mother earth wardrobe by: @julesthelabel_
695

3月 之前
when life gives you lemon, with sugar and honey on top!
796

3月 之前
The trees and the sky is one of the whys im in love with Bali ?? @theanvayabeachresortbali . . lensed by @wayneocvaldo
401

3月 之前
Probably a routine I’m accustomed to by now #floatingbreakfast@theanvayabeachresortbali . lensed by @wayneocvaldo
739

3月 之前
Happiest to spend my Christmas with my momma (read: best friend!) here’s some pictures of a tropical Christmas celebration ???
803

3月 之前
When visiting Bali, never miss a chance to enjoy a night at @thechediclubtanahgajah . The comfortable room paired with amazing activities you can do (hot air balloon ride, floating breakfast, and more amazing experiences) makes staying here more than ordinary! (swipe my post for performance of Kecak!) To top it all off, I was wearing gorgeous dress by @julesthelabel_ ✨✨ #thechediclubtanahgajah #GHMhotels#lhwtraveler #thechediexperience
258

3月 之前
always feel better if you went back to nature ? this is a must-try in a lifetime: spa with a view of rice paddy.#thechediclubtanahgajah #GHMhotels#lhwtraveler #thechediexperience@thechediclubtanahgajah @ghmhotels@leadinghotelsoftheworld
711
需要查看更多Instagram?

instagram下载

发表评论

邮箱地址不会被公开。 必填项已用*标注